Наименование на фирмата
1 БУЛ-ТРАНС 71 ЕООД
2 „КРАСИМИР БОШНАКОВ 13“ ООД
3 „ГАБИ 1992“ ЕООД
4 „ДАКА-ТАКСИ“ ЕООД
5 „ЖУДИМ“ ЕООД
6 „ИЛМИ 59“ ЕООД
7  „ИРОНИЯ“ ЕООД
8 „КОЦЕ И АЛЕКС“ ЕООД
9 „КЪНЧОВИ“ ЕООД
10 „МЕТРО-Т“ЕООД
11 „ПОЛИ-КАЛИ“ ЕООД
12 ЕООД „СТЕЦКО АРАБАДЖИЕВ“
13 „ХИНДЖО“ ЕООД
14 „ХРИМИ ТАКСИ“ ЕООД
15 ЕТ „ВЕСЕЛИН ИВАНОВ“
16 ЕТ „ДЕНКО КУЛЕВ“
17 ЕТ „ДИМИТЪР СИДЕРОВ-КРАМИ“
18 ЕТ „ЕЛФИ-ЖИВКО ГЕОРГИЕВ“
19 ЕТ „ИВАН ДИМИТРОВ“
20 ЕТ „ИСКРЕН ИВАНОВ“
21 ЕТ „КРАСИМИР КОЛЕВ-ЖЕСТ“
22 ЕТ „МАРИЯ МИТЕВА-ИВАН МИТЕВ“
23 ЕТ „МАРЛО-МЕТОДИ АЛЕКСАНДРОВ“
24 ЕТ „МЕДИ-АХМЕД МЕХ МЕД“
25 ЕТ „МЕХМЕД МЮМЮНОВ“
26 ЕТ „МИХО-ПЕТЬО ХРИСТОВ“
27 ЕТ „МУЖЕ-ДИМИТЪР МИТЕВ“
28 ЕТ „ПЕТЪР КОЛЕВ-97“
29 ЕТ „САНДО-АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ“
30 ЕТ „СВИЛЕН САВОВ“
31 ЕТ „ТОДОР МАРКОВ“
32 ЕТ „ХРИСТО ХРИСТОВ-72“
33 ЕТ „ШАРК-ОС-РАХИМ ОСМАН“
34 „БРАТЯ КУЛЕВИ-ПРИНЦЕС“ООД
35 „ДЖЕЙ АВТО“ ООД
36 „МЕТРО Т2“ ООД
37  „СИНХРОН“ООД
38  „ШАНС 2003″ООД

Дейности