“Златна значка на Шумен” за Ваньо Георгиев

Кметът на Шумен Любомир Христов предложи на експертната комисия по образование  дългогодишният директор на ППМГ „Нанчо Попович“ Ваньо Георгиев да бъде удостоен с отличието Златна значка на Шумен. Докладната записка е адресирана до председателя на Общинския съвет и ще бъде внесена за гласуване на сесия. В мотивите към предложението на кмета се посочва, че дългогодишният директор на ППМГ “Нанчо Попович” Ваньо Георгиев има безспорни заслуги както за утвърждаване на авторитета на гимназията като едно най-популярните училища не само в града, но в страната, така и за развитието на средното образование в Шумен.

В нея се казва още „Запознат съм с предложението на училищното ръководство и на целия колектив на ППМГ за присъждане на „Наградата на Шумен“ в системата на образованието като директор на годината за 2017-та. Смятам, че с оглед на неговия принос в областта на образованието и за популяризиране на добрите педагогически практики Ваньо Христов Георгиев заслужава да бъде удостоен с по-високото почетно звание – Носител на златна значка на град Шумен.

Експертната комисия се обедини и подкрепи мотивите в докладната записка на кмета Любомир Христов Ваньо Георгиев да получи по-високото звание „Златна значка на Шумен.

Skip to content