Хандбалният клуб „Шумен 61“ благодари за подкрепата

Кметът Любомир Христов и президентът на хандбалния клуб „Шумен 61“ Светлозар Начев се срещнаха днес с председателя на Надзорния съвет на „Алкомет“ АД и почетен гражданин на Шумен Фикрет Индже. На срещата присъстваха треньорът на шуменския тим Чавдар Чернев и хандбалистите Ивайло Костов и Теодор Добрев. Те показаха завоюваните трофеи през сезона, в който спечелиха купата на България и станаха шампиони на страната.

От свое име и от името на целия отбор президентът Светлозар Начев изказа благодарност към Фикрет Индже и „Алкомет“ АД за подкрепата, която компанията оказа на хандбалния клуб. Той подари на Фикрет Индже спечелените медали за първо място от турнира за купата на България и държавното първенство, в което шуменци триумфираха с шампионската титла.

Фикрет Индже благодари за жеста и поздрави хандбалистите и техния наставник за силното представяне през този сезон и постигнатите успехи. Той връчи на треньора на тима Чавдар Чернев парични премии за всеки един от състезателите в отбора.

Кметът Любомир Христов също изрази своята признателност към Фикрет Индже за подкрепата през годините за развитието на шуменския спорт и младите състезатели.

 

Skip to content