Още два концерта на открито в Шумен

Концертите от лятната културна програма на Община Шумен, които се провеждат на открито в парк „Студентски“, продължават и през следващите дни.

В четвъртък, 16 юли от 20.00 часа на сцената в парка ще излязат учениците от танцовия състав „Луди млади“ при СУ „Сава Доброплодни“ с художествен ръководител Борис Иванов.

Седмица по-късно, на 23 юли от 19.30 часа предстои спектакъл с участието на Детския танцов ансамбъл „Веселяче“ при ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“. На лятната сцена малките танцьори ще представят концерта „Фолклор, приятелство, семейство“.

Заради изискванията за 50% заетост от общия капацитет за настаняване на зрители входът за двата концерта ще бъде с пропуски. Желаещите да присъстват на събитията могат да вземат безплатно своите пропуски от Туристическия информационен център до централния вход на сградата на общината.

Входни пропуски могат да се получат и на място 30 минути преди началото на концертите. Влизането на публиката ще се осъществява само през централния вход на парк „Студентски“.

Skip to content