Планови прекъсвания на електрозахванването на територията на община Шумен

Днес, 10 юни, в часовете от 06:00 до 08:00 ч. и от 17:00 до 19:00 часа са възможни временни смущения в електрозахранването в районите на кв. Дивдядово и фирмите в местността „Езерото“, които се захранват от ЕП „Дивдядово“ – Морски клуб, „Лифтком“, „Кристал глас“, складова база на „Булмаг“, БКТП Плажна база, ЖП гара Дивдядово, „Б.М.К.“ ЕООД, „Питон“ ЕООД и „СМАРТ“ ООД.

За времето от 06:00 до 19:00 часа в сряда, 10 юни, няма да има ток в района на ЖП гарата в кв. Дивдядово заради неотложни ремонтни дейности на съоръженията, които доставят електроенергия.

Временни смущения в електрозахранването са възможни и в районите на селата Мараш и Салманово, както и ПС на ВиК в района на ЖП гарата в кв. Дивдядово. Прекъсванията са възможни в сутрешните часове от 6:00 до 08:00 часа и следобед от 17:00 до 19:00 часа.

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия от 8:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на „Лифтком“ АД.

В дните от 10 до 12 юни от 14:00 часа до 20:00 часа заради ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни прекъсвания на електрозахранването в района на местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“ в Шумен.

В периода от 10 до 30 юни от 13:30 до 17:30 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

Също до 30 юни в часовете от 13:00 до 17:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на ТП „Център“ с. Радко Димитриево по ул. „Ген. Р. Димитриев“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Чапаев“, ул. „П. Волов“, ул. „Рила“, ул. „В. Пискова“, ул. „Вапцаров“, ул. „Баба Тонка“ и в района на ЖП гарата. Смущенията ще бъдат само в делничните дни и се налагат заради ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия.

Skip to content