Отменя се празничният концерт за годишнината на Младежкия дом

Празничният концерт по случай 50 години от създаването на Общинския младежки дом, който трябваше да се състои на 29 октомври, петък, се отменя заради усложнената пандемична обстановка и въведените противоепидемични мерки.

Без промяна остава провеждането на Националната среща на младежките съвети и парламенти в България. От 29 до 31 октомври в Младежкия дом младите хора ще дискутират теми, свързани с историята на младежките домове и ролята им като съвременни младежки пространства, гражданското участие на младите хора в различни инициативи на местно ниво и бъдещето на Европа през погледа на българските младежи.

На 30 октомври, събота, от 10.00 часа, в концертната зала на Младежкия дом ще бъде представен документален филм, посветен на юбилейната годишнина. Веднага след това в танцувалната зала ще започне церемонията, на която ще бъдат отличени бивши директори и ръководители на творчески състави. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, разписани в заповедта на министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров от 19 октомври тази година.

Skip to content