Арт работилници в Градската градина

Aрт работилници за деца и възрастни организират тази събота и неделя, 11 и 12 септември, музикантът Дамян Димитров и пространството за изкуство „От нота до цвят“. Събитията ще се проведат по алеите в Градската градина и се осъществяват с подкрепата на Община Шумен.

В „Музикална алея“ от 11.00 часа участниците ще се запознаят с различни музикални инструменти и ще имат възможност да научат начални стъпки в свиренето на китара и пиано. Преподавателите по музика ще покажат интересни музикални упражнения. Ще има и концертна част от 16.00 часа.

В „Рисувателна алея“ от 10.00 до 12.00 часа ще има занимания по рисуване с акварел, които са подходящи за деца. След това, от 14.00 до 16.00 часа по-големите ще могат да рисуват с акрил върху платно.

В „Танцувална алея“ от 12.00 до 16.00 часа ще бъде ритмично и забавно. Участниците ще могат да научат интересни факти за различните стилове, както и да пробват интересни танцувални стъпки.

Всички занимания са безплатни и са подходящи за начинаещи, напреднали, малки и големи. Подробна информация за събитието е публикувана във фейсбук страницата „Арт алеи – 11/12 септември“.

Skip to content