Информационна среща за подготовка на младежки проекти

Община Шумен и Общинският младежки съвет организират информационен уебинар в помощ на желаещите да се включат в конкурса за финансиране на проекти, насочени към младите хора на Шумен. Срещата ще се състои виртуално чрез платформата Google Meet на 7 април, сряда, от 16:00 часа.

В информационната среща ще участват Лили Петрова, председател на експертния съвет по младежки дейности и спорт, който подпомага дейността на общинската администрацията в младежкото направление, както и Елена Димчева, младши експерт проекти, програми и интеграционни политики в Община Шумен. Те ще отговорят на най-често задаваните въпроси и ще дадат допълнителни разяснения за процеса на кандидатстване.

Напомняме, че Община Шумен обяви конкурс за проектни предложения на младежки организации, инициативни групи, творчески формации, които осъществят младежки дейности на територията на община Шумен. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи. Те могат да бъдат свързани с организиране на свободното време на младите хора – природа, спорт, бизнес, култура, история, насърчаване на неформалното обучение и участие в различни граждански инициативи и др.

Проектите се подават на гише №3 в Центъра за информация и услуги в общинската администрация или в електронен вариант на e-mail: e.dimcheva@shumen.bg  до 16.00 часа на 16 април 2021 г.

 

Уебинарът ще използва платформата Google Meet и е с предварителна регистрация: https://forms.gle/TvmexSaSBmk94a4M9

Линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/483838999652495

Skip to content