Магията на цирка на сцена в „Арена Шумен“

Цирковият спектакъл „Светът на чудесата“ ще гостува за първи път в Шумен тази събота, 2 октомври. В програмата са включени две представления – от 11.00 часа и от 17.00 часа, които ще се състоят в зала „Арена Шумен“. Те ще се проведат при използване на 50% от капацитета на залата и при спазване на всички противоепидемични мерки.

„Светът на чудесата“ е един вълнуващ спектакъл, разкриващ тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности са безкрайни. Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и клоуни ще сътворят за шуменската публика истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена. На сцената ще бъде представено и вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор, което се завръща у нас след близо шестгодишно турне в Испания. Спиращи дъха акробатични изпълнения, огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които очакват зрителите. След края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с анимационните герои и атрактивните артисти.

Билетите за спектакъла са на цени от 15 лева за възрастни и 6 лева за дете до 12 години и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим. При закупуване на билет за възрастен и използване на промокода за отстъпка: circusSHUMEN зрителите ще получат безплатен детски билет. Промокодът е валиден само за едно дете и един възрастен придружител. Допълнителна информация гражданите могат да получат на телефон 0898 547 477.

Skip to content