Информационна среща за разясняване на условията за кандидатстване по Националната програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност 2020

Областният информационен център (ОИЦ) – Шумен, Община Шумен, Регионалната организация на Съюза на инвалидите в Шумен и РД „Социално подпомагане“, Шумен организират информационна среща на тема: „Възможности за кандидатстване за достъпна среда на хора с увреждания и сдружения на етажната собственост“. Събитието ще се проведе на  05.03.2020 г. /четвъртък/ от 10.30 часа в лекционната зала на ОИЦ – Шумен на бул. „Славянски“ №17.

По време на срещата ще бъдат разяснени условията за кандидатстване с проекти към 12 май 2020г. в рамките на Националната програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност 2020.

Актуалните процедури по програмата ще бъдат представени от експерти на ОИЦ–Шумен. Представители на Община Шумен и РД „Социално подпомагане“ ще разяснят как двете институции могат да съдействат на желаещите при окомплектоването на проектната документация в срок.

Заявки за участие се подават до 12:00ч. на 04.03.2020г. (сряда).