Кметът Любомир Христов поздрави победителката в конкурса „Мис България 2021“

Кметът на Шумен Любомир Христов посрещна шуменката Сара Младенова, която беше избрана за Мис България за 2021 година. Красавицата спечели титлата в конкуренция с още 16 момичета от цялата страна. На срещата, която се състоя в общината днес, тя бе придружена от Сабин Асенов, организатор на конкурса „Мис Шумен“ и хореограф на националния конкурс „Мис България“.

Любомир Христов поздрави Сара за големия успех и сподели, че е много радостен от факта, че шуменка е най-красивата българка за 2021 година. Кметът подари на момичето кристална статуетка с изображение на роза и букет цветя, като й пожела да бъде красива като тези цветя, да завърши успешно образованието си и да осъществи всичките си мечти.

Сара Младенова благодари на кмета за хубавите думи и пожелания. Тя разказа за себе си, че е на 17 години, учи в СУ „Йоан Екзарх Български“, занимава се с фехтовка и е част от националния отбор на България. Сподели също, че като активен спортист нейната лична кауза като Мис България 2021 ще бъде развитието на спорта у нас, особено сред малките деца и подрастващите. В тази връзка кметът обеща съдействие за провеждане на срещи в училищата, за да бъдат стимулирани децата да спортуват.

Следващото събитие за Сара Младенова е световният конкурс за красота „Мис Планет 2021“, на което тя ще представи страната ни.

Skip to content