Планови прекъсвания на електрозахранването на територията на община Шумен

В часовете от 6:00 до 8:00 часа и от 17:00 до 19:00 часа днес, 9 юни, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на първи и втори подем на ВиК в Шумен поради неотложни ремонтни дейности.

От 07:00 до 08:00 часа и от 16:00 до 17:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на на 7-ми км (Бензиностанция ШЕЛ, Логистична база на Карлсберг България), Хибриден център по свиневъдство-Шумен, селата Белокопитово и Панайот Волово и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на мобилни оператори в тези райони.

От 08:00 до 17:00 часа електрозахранването ще бъде прекъснато в района на фирмите „Оптоматик – 64“ ООД, „Булпор“ ООД, „Марк“ ООД, ПС Дивдядово 1 на напоителни системи, ПС Дивдядово 2 на ВиК, ТП Керамичен цех и „Дени Трейд“ ООД. Временни смущения в електроснабдяването са възможни и от 6:00 до 8:00 часа и от 17:00 до 19:00 часа в районите на фирмите „Италфуд“, „Павел и синове“, „Сънсистем“, Мелница „Ризов“, „Булпор“ ООД и „Марк“ ООД.

Поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия от 15.30 до 16.00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Шумен – ул. „Владайско въстание“ (от кръговото на Бадема до кръговото на ул. „Осми март“), ул. „Червени ескадрони“, ул. „Спартак“, ул. „Свобода“, ул. „Искра“, шивашка фирма „Попов“, ПГМЕТТ „Христо Ботев“ и ПГСАГ.

В дните от 9 до 12 юни от 14:00 до 20:00 часа също заради ремонтни дейности са възможни смущения на електрозахранването в района на местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“ в Шумен.

В периода от 9 до 20 юни от 13:30 до 17:30 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен и региона, както и населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

Също от днес, 9 юни до 30 юни от 13:00 до 17:00 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни прекъсвания на електрозахранването в района на ТП „Център“ в село Радко Димитриево по ул. „Ген. Р. Димитриев“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Чапаев“, ул. „П. Волов“, ул. „Рила“ , ул. „В. Пискова“, ул. „Вапцаров“, ул. „Баба Тонка“ и в района на ЖП гарата. Смущенията ще бъдат само в делничните дни.

Skip to content