START IT среща млади предприемачи с вдъхновяващи лектори във Варна, Добрич и Шумен

START IT среща млади предприемачи с вдъхновяващи лектори във Варна, Добрич и Шумен

Вдъхновяващи лектори от START IT ще се срещнат за първи път с млади предприемачи и стартъп компании във Варна, Добрич и Шумен на 23, 24 и 25 август. Събитието е насочено към всички, които искат да стартират собствен бизнес и търсят начин да реализират идеите си.

START IT има за цел да подкрепи предприемачи от различни възрастови групи, независимо от бизнес областта, към която са се насочили. По време на събитията участниците ще имат възможност да се срещнат с успешни български предприемачи, които ще споделят техния опит и ще дадат ценни съвети за създаване на собствен бизнес, стратегии за растеж, както и за възможности за финансиране и развитие.

„Много хора имат потенциал да се развиват като предприемачи, но не знаят откъде да започнат. Колкото повече отлагат това във времето, толкова повече страхове и несигурност се трупат в тях. Мисията на START IT е да успеем да им покажем правилния път, да ги насочим какво е необходимо и не на последно място – да ги вдъхновим и подкрепим, за да се реализират като успешни предприемачи“, споделят организаторите.

Сред лекторите по време на събитията са Тодор Митов от ИКТ Клъстер – посредническа организация по програма „Еразъм за млади предприемачи“, Гена Събева – предприемач с над 30-годишен опит в бизнеса и основател на франчайз „ВИТ – Борсата за матраци“, aдв. Биляна Тончева от „Еко Глоуб“,  Йордан Йорданов – съдружник в „Нов Дом 1“, Поля Петкова от бутикова туристическа агенция Smiley Travel, Мартина Биковска – основател на Adella Cake O’clock и Кристиана Атанасова – основател на „Смайли Хоум“,

Всички участници в START IT ще имат възможност да научат повече и за програмата „Еразъм за млади предприемачи“, която има за цел да подпомогне всеки със желание да изгради собствен бизнес.

Събитията са с вход – свободен и ще се проведат от 11:00 до 14:00 часа на 23 август във Варна – зала „Юнак“, 24 август в Добрич – Търговско-промишлена палата и 25 август в Шумен – РБ „Стилиян Чилингиров“.

START IT се организира по програма „Еразъм за млади предприемачи“ от ИКТ Клъстер в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Търговско-промишлената палата в Добрич, Варненската търговско-индустриална камара, Община Варна, Община Шумен, Община Добрич и списание и клуб Business Lady.

Безплатна регистрация за събитията:  https://forms.gle/5fndUKi1oxeYn3mP9

За повече информация: https://fb.me/e/2yo7GzrAX

 

Skip to content