Стефан Командарев ще снима новия си филм в Шумен

Известният български режисьор Стефан Командарев подготвя третия филм от своята трилогия.  След „Посоки“ и „В кръг“ в края на 2021 година предстоят снимките на филма с работно заглавие „Ало“.

Първите двe заглавия постигнаха сериозен успех както в България, така и на световния екран. Привлякоха многобройна публика в кинозалите, телевизионния ефир, интернет и донесоха престижни отличия от международни кинофестивали. „Ало“ е поредният нов амбициозен проект на Стефан Командарев. В него отново ще вземат участие някои от най-известните и обичани български актьори. След 30 години пауза сензационното завръщане на екран на една от най-популярните български актриси от 80-те години ще изненада приятно зрителите. Режисьорът и творческия екип са поканени да гостуват на шуменци по време на майските културни празници.

Филмът е копродукция между България, Франция и Германия, а снимките са предвидени за месец ноември 2021-ва в района на Шумен и Русе. Очаква се да излезе на екран през есента на 2022-ра година.

Skip to content