Връчиха „Златна значка“ на Даниел Даулов

Старши експертът в направление  „Спорт и младежки дейности“ в общинската администрация Даниел Даулов получи официално днес „Златна значка“ за принос в развитието на спорта. Отличието му бе връчено от кмета Любомир Христов в началото на редовното заседание на Общинския съвет и председателя на Общинския съвет Красимир Минчев.

Даниел Даулов бе награден за цялостната му дейност за развитието на спорта в общината и по повод неговата 60-годишнина. Номинацията му беше издигната от спортни клубове в града и спортната катедра към Шуменския университет.

„Приемам това отличие като признание за шуменския спорт“, каза Даулов и благодари на спортната общественост и  на общинските съветници за доверието. „Животът ми е бил осмислян изцяло със спорта – като студент в НСА, треньор и дългогодишен експерт в Община Шумен,“ сподели той по време на церемонията. Пожела на младите хора да бъдат упорити, да работят и да постигат мечтите си не само в спорта, но и живота като цяло и на общинските съветници да работят за просперитета и развитието на Шумен.

Даулов е завършил ВИФ „Георги Димитров“ днес НСА. Бил е национален състезател по стрелба с лък. Продължава кариерата си като треньор. По настоящем работи в отдел „Спорт и младежки дейности“ в Община Шумен.

Skip to content