Благодарности за кмета

Кметът Любомир Христов се срещна днес с младия изпълнител Викторио Ангелов, който е единственият българин, участвал в „Х Фактор – Финландия“. На срещата присъства и майката на Викторио Стефанка Стойчева. Семейството е от Шумен, но от години живее във Финландия.

Преди дни 18-годишният шуменец изнесе първия си концерт в родния град под надслов „У дома“. Спектакълът се осъществи със съдействието на общината и изпълни с публика зала „Арена Шумен“. Викторио благодари на кмета и на общинската администрация за подкрепата при организацията и реализирането на концерта и му подари плакат със свой автограф. Любомир Христов пожела на младия творец да сбъдне мечтите си и един ден да се превърне в звезда.

Талантливият изпълнител сподели, че тази година е завършил музикално училище в Хелзинки и ще продължи образованието си в областта на телевизионното и филмово продуценство. Според него Шумен доста се е променил през последните години и мечтае един ден да се върне в родния си град. Той разказа, че предстои издаването на първия му албум и ще се радва музиката и песните да достигнат до неговите приятели и близки в България.

Skip to content