Места с прекъсвания на електрозахранването на 11 юни

На 11 юни, четвъртък, от 13:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ул. „Климент Охридски“ от № 16 до № 12 в гр. Шумен. То ще бъде спряно заради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия.

В дните до 20 юни от 13:30 до 17:30 часа няма да има ток в района на гр. Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около половин час и се налагат поради подмяна на електромери.

На 11 и 12 юни, четвъртък и петък, от 14:00 до 20:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“ в Шумен заради ремонтни дейности на съоръженията, които доставят електроенергия.

В периода до 30 юни от 13:00 до 17:00 часа поради извършване на неотложни ремонти са възможни прекъсвания на електрозахранването в района на ТП „Център“ с. Радко Димитриево по ул. „Ген. Р. Димитриев“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Чапаев“, ул. „П. Волов“, ул. „Рила“ , ул. „В. Пискова“, ул. „Вапцаров“, ул. „Баба Тонка“ и в района на ЖП гарата. Смущенията ще бъдат само в делничните дни.

Skip to content