Общинският младежки съвет в Шумен организира поредица от уебинари

Общинският младежки съвет в Шумен стартира онлайн поредица от уебинари, част от инициативата „Вкъщи с Общински младежки съвет“. Предвидени са четири онлайн обучения по теми като неформално образование, развиване на нови умения и медийна грамотност.

Чрез уебинарите съветът цели да предостави възможност на младежите в града да оползотворят пълноценно свободното си време и да насочат енергията си към придобиването на нови и полезни знания.

Първият уебинар стартира на 11 април с гост-лектор Александра Мирчева. Тя ще води обучение на тема „Уменията на 21-ви век и как да ги развием?“. Участниците ще имат възможността да научат кои са най-търсените и важни умения днес, как могат да ги развият и кои са начините, по които се учи най-добре.

Александра Мирчева е обучител, който работи с млади хора за развитие на умения чрез методите на неформално учене през последните 7 години. Водила е обучения на младежи и младежки работници на местно, национално и международно ниво. Носителка е на различни отличия за своята работа в сферата на образованието и неформалното обучение.

Уебинарът ще използва платформата Zoom и е с предварителна регистрация: https://forms.gle/mubvtz447Li3JXDX9 .

Линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/825744891169011/ .

Skip to content