Планови прекъсвания на електрозахранването на 12 юни

На 12 юни, четвъртък, от 15:30 часа до 16:00 часа заради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Шумен – ул. „Владайско въстание“ (от кръговото кръстовище на строймаркет Бадема до кръговото на ул. „Осми март“), ул. „Червени ескадрони“, ул. „Спартак“, ул. „Свобода“, ул. „Искра“, шивашка фирма „Попов“, ПГМЕТТ „Христо Ботев“ и ПГСАГ.

В часовете от 14:00 до 20:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“ заради неотложни ремонтни дейности на съоръженията, които доставят електроенергия.

В периода от 12 до 20 юни от 13:30 до 17:30 часа също заради ремонти на съоръженията ще бъде прекъснато електрозахранването в района на гр. Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията ще бъдат в рамките на около 30 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

В дните до 30 юни от 13:00 до 17:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на ТП „Център“ с. Радко Димитриево по ул. „Ген. Р. Димитриев“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Чапаев“, ул. „П. Волов“, ул. „Рила“ , ул. „В. Пискова“, ул. „Вапцаров“, ул. „Баба Тонка“ и в района на ЖП гарата. Смущенията ще бъдат само в делничните дни и се налагат заради ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия.

Допълнителна информация гражданите могат да получат на тел: 0700 1 61 61.

Skip to content