Планови прекъсвания на електрозахранването в община Шумен

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия от 15 до 19 юни в часовете от 14:00 до 20:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на местностите „Байчов кладенец“ и „Под манастира“ в Шумен.

В периода от 15 до 20 юни от 13:30 до 17:30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около половин час и се налагат заради подмяна на електромери.

Отново заради ремонтни дейности на съоръженията, които доставят електроенергия, в дните до 30 юни от 13:00 до 17:00 часа са възможни смущения на електрозахранването в района на ТП „Център“ с. Радко Димитриево по ул. „Ген. Р. Димитриев“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Чапаев“, ул. „П. Волов“, ул. „Рила“, ул. „В. Пискова“, ул. „Вапцаров“, ул. „Баба Тонка“ и в района на ЖП гарата. Прекъсванията ще бъдат само в делничните дни.

За допълнителна информация гражданите могат да позвънят на тел: 0700 1 61 61.

Skip to content