Три отбора се включиха в турнира по волейбол за деца на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“

Момичета на възраст до 11 години от Шумен, Разград и Исперих взеха участие в детския волейболен турнир за купата на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“. Победител в състезанието стана отборът на ЦПЛР-УСШ „Руси Бухтев“ от Разград. Втори са домакините от ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“, а на трето място завърши съставът на ВК „Хан Аспарух“ от Исперих. Турнирът е част от инициативата „Месец на спорта“ в шуменската ученическа спортна школа.

В първата среща един срещу друг се изправиха отборите на Шумен и Разград. Мачът беше доста оспорван и завърши с победа за шуменските волейболистки с резултат 2:1 гейма. Втората среща между отборите на Шумен и Исперих приключи с успех за гостите с 2:1 гейма. Последната среща бе спечелена от волейболистките от Разград, които победиха състава на Исперих с 2:0 гейма.

Участниците бяха наградени от директора на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“ Йонко Божилов. Състезанието се проведе със съдействието на Община Шумен. Последното събитие от „Месеца на спорта в ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“ е турнирът за деца по карате Шинкиокушин, който ще се проведе на 27 юни, неделя, от 12.00 часа в спортна зала „Младост“.

Skip to content